Over
Maastricht heeft reeds een korte historie werkplaatsen waar onderzoek werd gedaan naar nieuwe soorten energie opwekking. In 2008 begon Roel Aerts in een grote hal aan het Rondeel het eerste onderzoek naar het gebruik van HHO-gas in motoren en als gas voor een snijbrander.
Na een jaar begon Frank Collaris met een bedrijf dat 'HHO boosters' maakte voor personenauto's. Evomotion verhuisde enkele malen. Het faciliteerde ook personen die bezig waren met hun eigen exotische energie projecten. Het bedrijf stopte in maart 2015.
Laboratoire de Synthése is de naam die Berto Aussems heeft gegeven aan zijn laboratorium in een kamer van zijn huis. In 2015 is hij begonnen om onderzoek te doen naar de gedragingen van permanente magneten in een lineaire electro-magnetische generator. Dat onderzoek gaat nu verder
in een roterende versie. Mensen kunnen mijn experimenten verder volgen op YouTube, Google+ en Overunity forums. Zie de link pagina.
Ik hoop mensen te vinden in mijn directe - Euregio - omgeving. Experimenteerders die behoefte hebben aan uitwisseling en de demonstratie van hun bevindingen kunnen mij emailen. Zie de contact pagina.

Home Over Projects Media Links Contact
Copyright © 2017  by "Laboratoire de Synthése"   -   All Rights reserved   -   Maastricht NL