Nieuwe website voor Vrije Energie

Hoewel in Nederland de interesse in nieuwe energie, zoals zon en wind, toeneemt, zo neemt de belangstelling voor vrije energie opwekking af. Het geloof in apparaten die, uit nog onbekende bronnen, energie oogsten is er niet meer.
Toch is er wereldwijd een harde kern gepassioneerde mensen bezig met experimenten om energie efficientie te verhogen boven de 100 procent. Deze omzetters zouden dan 'overunity' zijn, ofwel overschot leveren. In de afgelopen 120 jaar is het, naar mijn weten, niet gelukt om uit een apparaat meer energie te halen dan er in gaat. Beweringen dat het wel bestaat zijn niet onderbouwd.
Deze website zal het haast alchemische proces laten zien van deze, bijna, hopeloze zoektocht naar het energetisch goud. Zou het lukken om uit het brede spectrum van golven, straling en krachtvelden een klein gebiedje om te zetten naar bruikbare toepassingen?Nieuws

June 16, 2017

De nieuwe website van Laboratoire de Synthese is nu online maar nog steeds onder constructie.
Mensen in Vlaanderen en Nederland kunnen mijn experimenten volgen
zoals deze zich ontwikkelen.
De installaties zullen op YouTube worden gepubliceerd en hier als eerste te zien zijn; met uitleg.
_________________________

June 12, 2017
Over een maand hoop ik te beginnen met de opbouw van een magneet motor generator.
Om die reden wil ik een nieuwe website bouwen wat het mogelijk maakt om snel te publiceren. Ik gebruik Quick 'n Easy Web Builder om de website te maken.
________________________
Home Over Projects Media Links Contact
Copyright © 2017  by "Laboratoire de Synthése"   -   All Rights reserved   -   Maastricht NL